Moje 3 NEJ outfity inspirované jarem!

4.3.2015

Jaro klepe i na dvěře PALLADIA a v obchodech se začínají objevovat nové kolekce plné jarních trendů. V dnešním článku jsem se jimi inspirovala a vytvořila pro vás 3 jarní stylingy, 3 outfity které budu s přibývajícím sluníčkem s radostí nosit! Možná se vám tato inspirace bude hodit do soutěže o které se dozvíte na konci tohoto článku…!

 
1. PROUŽKY  & BOYFRIEND´S JEANS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2
Tričko a džíny – Reserved (patro 0), vesta – H&M (patro -1, 0), boty – Baťa (patro -1)

 

Proužky mě tuto sezónu opravdu baví, působí tak rošťácky, nepřijde vám? Nebo to jsou možná ty roztrhané boyfriend džíny? Obojí se bude tuto sezónu nosit, za což jsem opravdu ráda! K potrhaným kalhotům stačí vzít jakékoliv jednoduché tričko a vykouzlíte ležérní, ale chic outfit! Já přidala ještě bílou koženkovou křivákovou vestu a černé slip-on boty, které sice byly hitem loni, ale ani letos s nimi „nešlápnete vedle“. Nezapomeňte si při kombinování pánských prvků zachovat ženskost – třeba díky rudé rtěnce.

 
2. BÍLÁ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top – Reserved (patro 0), džíny – Levi’s (patro -1), kabelka – F&F (patro 1), boty – H&M (patro -1, 0)

 

Dalším trendem nové sezóny je bílá barva! Prozáří den a oživí ty nudné tmavé ulice! Pokud si troufnete na podobný monochromatický look, rozhodně nezůstanete bez povšimnutí. Jediným problémem u takové kombinace bývají doplňky. Já se snažím vyhýbat černé, i když pokud ji obléknete schválně a v dobré míře, může taky vypadat dobře. Dávám ale spíš přednost béžovým tónům a nebo vyloženě nějaké barvě – jako například u této vínové kabelky!

 

3. KOSTKA & KLOBOUK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA9OLYMPUS DIGITAL CAMERA
klobouk a taška – Topshop (patro 1), košile a kabátek – C&A (patro -1, 0), kalhoty – Ann Christine (patro 0), boty – Footlocker (patro 0), pásek – H&M (patro -1, 0)

 

Geometrické tvary, černobílá a kostka. To jsou další často skloňované pojmy. Já si zamilovala tuhle košili a sladila ji s lesklými legínami, které by vám letos neměly chybět v šatníku (dělají krásné nohy a ozvláštní i ten nejobyčejnější look!) a S tímto vzdušným kabátkem! Elegantním společníkem je pak už tradičně klobouk. Mým novoročním předsevzetím bylo je nosit častěji a zatím se mi to docela daří!
 
Co budete tohle jaro nosit vy? Ukažte nám to!
 
SOUTĚŽ:
20. – 22. března se v PALLADIU koná Jarní event – událost plná nákupů, slev, akcí a zábavy! Já, blogerka Nicole, budu na akci v pátek (20. března) a neděli (22. března) a budu vám k dispozici pro módní poradenství. Pokud byste se se mnou rády setkaly, máte šanci! Vytvořte jarní outfit – look inspirovaný jarem, trendem nebo jednoduše vaším stylem, a pošlete ho na soutez@palladiumpraha.cz. Fotky zaslané do soutěže bude PALLADIUM od 4. do 18. března postupně uveřejňovat na svém facebooku.
 
Vybraných šťastlivců bude celkem 12! 4 vyberu já, 4 PALLADIUM a 4 budou ti s největším počtem „lajků“! Navíc jeden námi vybraný jako nejlepší získá dárkové poukazy na nákup v PALLADIU v hodnotě 3000 Kč, a jeden, který získá pro svůj styling největší počet „lajků“ na facebooku PALLADIA, vyhraje dárkový balíček SEPHORA v hodnotě 2000 Kč! Tak hurá do toho! Bližší informace včetně pravidel najdete na webu PALLADIA.

Peter
Mohlo by vás zajímat