#BeOriginal: Vsaďte letos na neobvyklé valentýnské dárky

9.2.2018

Svátek všech zamilovaných se blíží a vy stále nevíte, čím svůj protějšek potěšit? Tak to jste na správném místě! Máme pro vás super tipy, kterými se určitě trefíte! Čokoládou ve tvaru srdce ani zamilovaným plyšovým méďou určitě nikoho neurazíte. Vy máte ale na to, abyste letos vymysleli originálnější dárek!

Osobní dárek potěší nejvíce

Pokud vám připadá svátek svatého Valentýna komerční, nebo pokud vůbec nevíte, čím drahou polovičku potěšit vsaďte na DIY poukazy na míru. Vyrobte 20 osobních poukazů pro váš protějšek, které pochopí jen on. Můžou to být vtipné poukazy typu „Nebudu nadávat, když pustíš v televizi fotbal/Sex ve městě“ (záleží, jestli budou pro muže, nebo pro ženu) nebo poukazy na snídani do postele, masáž, luxování či romantickou koupel.

Vouchery na voňavou koupel nebo relaxační masáž můžete darovat například v krásném valentýnském balíčku, který si pro nás letos připravil Lush.

Lush (patro 0)

Sranda musí být

Skvělým a originálním dárkem pro něj i pro ni je také abeceda toho, co na tom druhém milujete. Připravte si kartičky s písmeny od A-Z a ke každému napište něco osobního, co na své drahé polovičce milujete. Můžou to být věci jako smích, roztomilost, vtipnost jednoduše cokoliv, čím si vás váš protějšek získal.

DIY dárek doplňte vtipným kouskem ze Svět her Albi (patro –2). Ideální je třeba čokoláda na tělo, želé bonbony vtipných tvarů nebo hřejivé srdce do mikrovlnky. 

Svět her Albi (patro –2) 

Hry pro dospělé

Deskovky už dávno nejsou jen pro děti. Máme pro vás tipy na 3 sexy hry, které na svátek zamilovaných potěší každého. Pokud jste spolu už dlouho s hrami dozajista dáte sbohem nudě v ložnici. Pokud jste spolu krátce, zjistíte spoustu užitečných rad, jak druhého v posteli potěšit!

 

Nevinné hrátky pro dva

Svět her Albi (patro –2) 

Tato hra je ideální pro pár, který spolu slaví Valentýna už poněkolikáté. Obsahuje intimní úkoly, které vám dokonale zpestří milostný život. Napovíme, že bude potřeba šlehačka, kladivo, nebo třeba i kostka ledu. Výherce má u partnera odměnu v podobě romantické masáže, koupele nebo snídaně.

 

Nikdy neříkej nikdy

Svět her Albi (patro –2) 
 

Nikdy neříkej nikdy je erotickou hrou a zároveň sbírkou inspirací jak pro mladé páry, tak pro ty, kteří spolu již něco prožili. Hráči při ní vzpomínají, jaké vášnivé zážitky už spolu zažili, ale zároveň se dohadují, jaké sexy novinky by v budoucnu chtěli vyzkoušet.

 

Nespoutané laškování

Svět her Albi (patro –2) 

Nespoutané laškování je vášnivá hra pro mladé zamilované páry, ale i na odvážnější párty. Hráči se navzájem vyzývají k různým peprným úkolům a pak se odměňují za jejich splnění. Hra je ideální pro teenagery, kteří spolu budou slavit prvního Valentýna. 

Klára
Mohlo by vás zajímat