ŘÍJEN BY PALLADIUM

14.10.2015

Říjen se v PALLADIU nese v duchu narozeninových oslav. Přijďte si je užít s námi! Bohatý program, slevy a speciální nabídky ve více než 70 prodejnách PALLADIA, beauty služby zdarma a další! Čtěte dále.

NAROZENINOVÁ JÍZDA V PALLADIU
Ujeďte si na 8. narozeninách PALLADIA, které slaví od pátku 23. až do neděle 25. října 2015. Již tradičně jsou oslavy spjaty s 20–30% slevami a speciálními nabídkami ve více než 70 prodejnách PALLADIA. Budete mít příležitost nakoupit výhodně jak oblíbené módní značky, tak i obuv, kosmetiku, šperky, knihy, doplňky do domácnosti a další produkty. Dále je pro vás po tyto 3 dny oslav připraven Beauty koutek (patro –2), ve kterém se můžete nechat zkrášlit dle posledních trendů. Česání, líčení a lakování nehtů jsou pro vás zdarma. Chcete-li si domů odnést památku na příjemně strávený čas v PALLADIU, zastavte se na patře 0 u hlavního vchodu z náměstí Republiky ve fotokoutku.

PALLADIUM narozeninova jizda

Hlavní narozeninový program vypukne v sobotu 22. 10. 2015 od 13 h na podiu na patře 0. Zde vás přivítá neobvyklá moderátorská dvojice Agáta Prachařová a Libor Bouček. Součástí programu budou módní přehlídky v čele s úspěšnou modelkou Renatou Langmannovou, Gabrielou Frankovou, Lucií Kovandovou a Muži roku, Tomášem Dumbrovským a Janem Pippingerem. Vidět přehlídky se vám vyplatí, protože díky nim načerpáte spoustu módní inspirace pro podzim a zimu. Mezi jednotlivými body programu se PALLADIEM rozezní melodie z české verze světově známého francouzského muzikálu Romeo a Julie. Po nich přijdou na řadu hvězdy z oblíbené televizní taneční show, které vám předvedou latinské i klasické tance, z nichž některé se díky Honzovi Onderovi můžete naučit přímo na místě.
To vše a ještě více během víkendu 23.–25. října 2015 v PALLADIU! Sledujte průběžně narozeninovou microsite PALLADIA a budete v obraze!

Narozeninova jizda PALLADIA

MÓDNÍ STYLING

Víte, jaký outfit vám dokonale padne a podtrhne vaši osobnost? Pokud ne, obraťte se na módni stylistku PALLADIA, která vám zdarma během narozeninové akce PALLADIA pomůže najít odpověď na tuto otázku. Stačí, když si vyberete hodinu, která vám nejvíce vyhovuje v pátek 23. 10. 2015 mezi 14–20 hod. Pošlete ji na info@palladiumpraha.cz spolu s fotkou účtenky za nákup v jakékoliv prodejně PALLADIA (kromě Albertu) v min. hodnotě 500 Kč za období 1. 10. 2015 až nyní, a je to! Dveře do světa módního stylingu jsou pro vás otevřené!

PALLADIUM Blog_stylistka_4

NOVÉ ČISLO PALLADIUM MAGAZINE
V rámci narozeninových oslav vychází i nové číslo PALLADIUM Magazine podzim/zima 2015–
2016. Na jeho obálce vám představujeme ve světě úspěšnou českou topmodelku Denisu Dvořákovou, jejíž kariéra po vítězství v prestižní soutěži Elite Model Look v roce 2006 
vystřelila vzhůru ke hvězdám. Vzhůru ke hvězdám je zároveň i téma, které se prolíná celým časopisem. Vydejte se ke hvězdám spolu s námi prostřednictvím stránek PALLADIUM 
Magazine. V něm najdete oblíbené 3 Fashion stories, podzimní a zimní fashion a beauty trendy, novinky ze světa účesů, recepty, nápady na dovolenou, tipy na nové knihy a CD,horoskopy a další. Nezapomeňte si během narozeninových oslav vyzvednout svůj 
PALLADIUM Magazine i vy – najdete jej ve stojanu vedle Infokiosku na patře 0.


3D_PAL_cover_podzim15

Peter
Mohlo by vás zajímat